GENERAL HOME CONSTRUCTION: FROM BASEMENT TO ROOF

A teljes körű lakásfelújítás akkor jár a legkevesebb idegeskedéssel, akkor a legkényelmesebb, ha egy generálkivitelező cég kezében futnak össze a szálak. Elég egy hozzáértő, megbízható csapat, így nem kell minden feladatot egyesével egyeztetnie. Hogyan zajlik a teljes lakásfelújítás menete? Görgessen, ha Önnél is aktuális!

 

Complete Home renovation

Ha úgy érzi elavult a lakása és annak műszaki állapotát szeretné modernizálni, esetleg gazdaságosabbá tenni, érdemes egyetlen lakásfelújító kivitelező céggel megegyeznie, amelyik minden feladatra ismeri a megfelelő szakembert. A Iroda-Belső Építész Kft. ilyen: mivel régóta a szakmában dolgozunk, így egy ház teljes körű felújítása számunkra a mindennapok része. Szakmai hozzáértésünknek, anyagismeretünknek és a beszerzési források széles ismeretének köszönhetően, egészen a lakberendezés szintjéig segítséget tudunk nyújtani.

 

GENERAL HOME CONSTRUCTION IN BUDAPEST

Ha a lakásfelújítás Budapest városában aktuális, akkor cégünknél a legjobb helyen jár, de akkor is számíthat ránk, ha a főváros környékén, Székesfehérváron vagy Balaton környékén aktuálisak a munkálatok.

Legyen szó családiház-felújításról, panellakás vagy garzon munkálatairól, valamennyi ingatlanból kihozzuk a maximumot.

 

General Home Construction

Lakásának felújítását sokféleképpen megteheti. Mindegy, hogy belső felújítás, teljes lakásfelújítás, lakás hasznos területének kihasználása, szigetelése, terasz lezárása, beépítése, télikert kialakítása a feladat, nekünk mindegyik egyaránt fontos.

Minden szakterületet átfogó, precíz szakemberekkel dolgozunk, munkánk során alkalmazkodunk megrendelőink igényeihez és pénztárcájához is. Továbbá igyekszünk a lehetőségekhez képest a legszebbet kihozni a felújításra szánt összegből. A szép és ízléses kialakítás mellett törekszünk a praktikus megoldásokra is.

 

Process of General Home Construction

A telefonos, e-mailes megkeresés után egyeztetünk időpontot egy személyes találkozóra a felújítani kívánt ingatlanban. Ezek után megrendelőnk elmondja pontosan mit szeretne, illetve mik az elképzelései. A helyszíni szemlét és felmérést követően adunk egy árajánlatot, amely több opciót, lehetőséget tartalmaz. Ha az általunk adott ajánlatot elfogadták, kitűzzük a munkakezdés és befejezés időpontját. Készítünk egy ütemtervet a munkálatok kivitelezésére, és egy fizetési ütemezést is. A felújításhoz szükséges anyagok megvásárlásához előleget szoktunk kérni, majd a munkadíjat mindig egy-egy munkafázis elkészítése után, különböző ütemekben számoljuk el. Munkánk után egyéves garanciát vállalunk. Cégünk biztosítással is rendelkezik. 100 kilométeres körzeten belül ingyenes felmérést és árajánlatot készítünk.

THE PROCESS

Demolition

A családház-felújítás első lépése. Eltüntetünk mindent, ami nem oda való.

Mason Work

A teljes lakásfelújítás egyik fontos szereplője a kőműves szakember. Legfőbb feladatai az épületek falazatának, vakolatának, zsaluzatának és szigetelésének elkészítése, bontása és felújítása.

Drywall Installation

A teljes körű lakásfelújítás gipszkartonozás nélkül ma már elképzelhetetlen. A szakemberek elkészítik álmai álmennyezetét, beépítik tetőterét. Ha csak egyszerűen könnyűszerkezetes falakra van szüksége, csapatunkra akkor is számíthat!

Tiling

Nagy fontossággal bír a szakszerű burkolás a belső felújítás során, hiszen annak évekig helyt kell állnia. Burkolóink tökéletes munkát végeznek, így egy jól megválasztott burkolat akár több generációt is kiszolgál majd.

Wall painting and Wallpapering

Tapasztalt festőink nemcsak tökéletes falfelületeket készítenek Önnek, de segítenek a megfelelő színek és tapéták harmonikus összeállításában is, hogy otthona az Önnek legmegfelelőbb hangulatot árassza.

Water-Gas-Heating

Egy jó lakásfelújítás kivitelező profi víz-gáz-fűtésszerelő szakemberekkel dolgozik együtt. Ők készséggel állnak rendelkezésére akár egyetlen csap áthelyezéséről, vagy akár a teljes vizesblokk a lakás másik végébe költöztetéséről legyen szó. De számíthat ránk akkor is, ha komplett fűtésrendszert kell korszerűsíteni.

Electrical Installation

Villanyszerelőink segítenek Önnek a teljes lakásfelújítás menete során a régi, elavult vezetékeket/hálózatot korszerű és gazdaságos villanyszerelési technológiára váltani.

 

Please Contact us for more information!

Telefon: +3620 492 1210 Email: iroda.homecartel@gmail.com