OFFICE RENOVATION AND COMPLETE MODIFICATION

Lehet bármilyen profi egy szolgáltatás, ha az iroda, ahova az ügyfeleknek be kell menniük, nem megfelelő színvonalú, az sokat ront a hitelességén. Pedig ezeknek az épületeknek alapvető funkciója, hogy kellemes környezetet biztosítsanak a használói és azok ügyfelei számára, ráadásul az ott dolgozókat is jobban motiválják a rendezett munkakörülmények. Az irodafelújítással tehát nem érdemes várni, ha valaki úgy látja, itt az ideje a színvonal emelkedésének.

 

Renew your office for more profit!

Ha valaki hosszú távon gondolkodik, akkor belátja, hogy az irodaátalakítás nagyobb bevételt generál. A magasabb színvonal több ügyfelet, ezáltal több megbízást hoz. Az Iroda-Belső Építész Kft. számos iroda felújítását, átalakítását és átépítését végezte már el, ezek mindegyike bizonyította ezt az állítást.

Irodafelújítás alkalmával a megrendelő igényeihez szabjuk az épület arculatát. Minden esetben az igényeknek megfelelően, komplex megoldásokat kínálunk a bontástól az utolsó simításig. Profilunkhoz tartozik az irodakivitelezés és az irodaépítés is, azaz a nulláról is felépítünk ilyen helyiségeket. Önnek nincs más dolga, csak megálmodni, hogy milyen irodát szeretne cégének, mi pedig megvalósítjuk azt. Irodaház-építés kompletten, több helyiséggel? Egy generálkivitelező szolgáltatásai között természetesen ez is megtalálható.

Néhány változtatással, egy falbontással vagy egy gipszkartonfal behelyezésével, 1-2 új bútorral, modern festéssel, tapétával vagy falburkolattal, modern lámpatechnikával is elérhető az új arculat. Vágjon bele, meglátja megéri!

 

WHAT DOES OFFICE RENOVATION MEAN?

  • Szerelünk gipszkartont,
  • vállalunk hideg- vagy melegburkolást,
  • festünk, glettelünk, tapétázunk
  • elvégezzük a gépészeti kivitelezést,
  • villanyt szerelünk,
  • nyílászárót cserélünk
  • megoldjuk az asztalosmunkát.

 

Az irodaátalakítás során céljaink eléréséhez vállalkozásunk minőséget és egyedi, innovatív megoldásokat kínál. Az irodafelújítás alkalmával valamennyi szakma feladatait elvégezzük a tervezéstől egészen a riasztó bekötéséig.

Az irodakivitelezés folyamata alatt felmerülő belsőépítészeti munkáknál csak minőségi burkolatokkal dolgozunk, a díszítések esetében (stukkó, rozetta, falfestmények, egyedi mintázott falak, álmennyezet, spot lámpák, okosirodák) átalakítása nem jelenthet gondot.

Az irodafelújításhoz szükséges minden anyagot és kiegészítőelemet beszerzünk, ezeket kapcsolataink révén rövid időn belül a helyszínre szállítjuk. Az irodafelújítás során nem csak a megrendelő elképzelései valósítjuk meg, szakmai tanácsainkkal és hosszú távú tapasztalatainkkal hozzásegítjük, hogy a munka során a legmegfelelőbb megoldást találjuk meg együtt.

 

Please Contact us for more information!

Telefon: +3620 492 1210 Email: iroda.homecartel@gmail.com