WOOD AND LAMINATE FLOORING

Járólapozás, parkettázás, laminálás. Néhány fontos példa a melegburkolás többféle technológiájából, amelyeknek lényege azonban közös: a minőségi padlóburkolás. A Home Cartel Kft. garantálja a legszínvonalasabb kivitelezést. 

 

Wood flooring, laminate flooring, vinyl flooring

A melegburkolás alatt a különféle padlók lerakását értjük. Ide tartozik a linóleum, a padlószőnyeg, a laminált padló, a pvc, a hagyományos szalagparketta, a vinyl padló és a csaphornyos parketta is. Ezt a munkafolyamatot a teljes kivitelezés végén szokás elvégezni, amikor már minden szakma átadta és elvégezte a feladatát. A melegburkolást legtöbb esetben ragasztással, szegeléssel, illetve az illesztések összeütésével végzik el. A hidegburkoláshoz hasonlóan szintén szükséges a felületek előkészítése.

A melegburkolás módszere alkalmazható kültérben és beltérben is, a lényeg a megfelelő alapanyag és a szakértelem. Hiába gondolják sokan, a padlóburkolás közel sem tartozik a könnyű munkák közé. Megfelelő előkészület, pontos aljzatkiegyenlítés szükséges hozzá. A parkettázás folyamata hasonló precizitást igényel, mint a hidegburkolásnál a csempézés. Mindkettőnél fontos, hogy a szakember minőségi alapanyagokkal dolgozzon, minden mozdulatára odafigyeljen, és úgy lássa el feladatát, mintha a saját otthonában készülne a munka.

 

THE PROCESS OF FLOORING

Járólapozás? Szerintünk olyankor kerül fel a korona az épületre, amikor már ennél a munkafolyamatnál járunk.  Generálkivitelező cégünknek nem jelent gondot az aljzatokra, lépcsőkre, falburkolatra való rögzítés, amihez speciális ragasztókkal és különböző rögzítési technikákkal fogunk hozzá. Ha nem megfelelő a kivitelezés sorrendje és a segédanyag kiválasztása, a rögzített melegburkolati lapok elválhatnak. Rendkívül bosszantó, amikor a padló ropog, recseg, a lábunk alatt, mert alatta üreges maradt a felület. Ha pedig túl szoros az összeillesztés, púposodhatnak a felhelyezett melegburkolatok. Mivel érzékeny terület, érdemes szakemberre bízni a melegburkolás folyamatát is. Mikor van kész egy melegburkolás? Amikor a burkolati lapokat felületkezeltük és ápoltuk, valamint elmondtuk a tulajdonosnak, hogyan kell gondoskodni róla.

 

Please Contact us for more information!

Telefon: +3620 492 1210 Email: iroda.homecartel@gmail.com