REAL ESTATE REVIEW: THE MOST IMPORTANT STEP

Egy ingatlan megvásárlása előtt fontos kikérni egy hozzáértő véleményét, az átlagos vásárló figyelmét ugyanis sok minden elkerülheti, mielőtt belevág ebbe a hatalmas kiadásba. A ház állapotának felmérése a nulladik lépés, bízza ezt szakemberre.

 

Why is this recommended to check the condition of a real estate before buying it?

Akármilyen szimpatikus elsőre egy ingatlan, amit meg szeretnénk vásárolni, könnyen előfordulhat, hogy olyan rejtett hibái vannak, amit egy átlagember elsőre nem vesz észre. Ez nem a laikusok hibája, nem érthet mindenki az ingatlanokhoz olyan szinten, hogy észrevegye ezeket a gyakran alig feltűnő apróságokat.

Éppen ezért mindennél fontosabb a vásárlás előtt például egy családi ház állapotfelmérés, amit szakembernek kell elvégeznie. Ő az, aki véleményt tud alkotni az ingatlan állapotáról, aki kiszámolja, körülbelül mekkora költséget jelent a felújítás. Ez alapján pedig a vásárló eldöntheti, mennyit alkudhat az esetleges ajánlattételnél.

 

Technical review of the House

Ingatlan műszaki állapotfelmérés. Mire figyel ilyenkor a szakember? Az egyik első, egyben legfontosabb a fűtési rendszer vizsgálata, erre ugyanis igen sokat kell áldozni, ha át akarjuk alakítani.  Fontos az ingatlan jelenlegi elektromos, víz- és szennyvízhálózatának állapota, ez nagyban befolyásolja a felújítási költségeket. A rutinos szem ilyenkor könnyen észrevehet egy beázást, ami utalhat a tető rossz állapotára, de megláthatunk számos olyan problémát, amit a laikus vásárló nem. Ezért ajánljuk az ingatlan állapotfelmérés szolgáltatásunkat, amivel sok időt, energiát és leginkább pénzt spórolhat.

Pontos információt kaphat a kiszemelt ingatlan műszaki állapotáról és megelőzheti a felújítás, átépítés során felmerülő extra költségeket, ezzel elkerülhetőek a váratlan kiadások. Az általunk megszerzett információkkal remekül érvelhet az ár alku folyamatában az eladóval szemben. Állapotfelmérést helyszíni szemrevételezés alapján készítünk. A műszaki vizsgálat célja objektív vélemény alkotása az ingatlan összes strukturális eleméről és rendszeréről, minden hibát és pozitívumot figyelembe véve. Szolgáltatásunk az ingatlan teljes egészére kiterjed, az alaptól a tetőig. Az általunk végzett felmérés segít reálisan látni az ingatlan értékét, ezáltal sok kellemetlenségtől és felesleges kiadástól kímélheti meg az életét. Kérésére elvégezzük a leendő átépítés vagy felújítás részletes költségvetés alapjául szolgáló jegyzeteket is.

Árképzésünk tartalmazza a kiszállási költséget is.

Nem csak jövendőbeli háztulajdonosoknak tudunk munkánkkal segíteni, hanem olyan befektetőknek is, akik a kiszemelt ingatlantól távolabb élnek, és nem szeretnének addig feleslegesen fáradni, amíg nincsenek tisztában azzal, hogy a kiszemelt ingatlan egyáltalán megfelel-e az elképzeléseiknek.

 

Please Contact us for more information!

Telefon: +3620 492 1210 Email: iroda.homecartel@gmail.com